[ANALITIKA ZA VODSTVO]

Popoln nadzor nad poslovanjem

Nexio pomaga upravljati vaše igralnice in povečati njihovo dobičkonosnost s popolnim in enostavnim pregledom poslovanja
Začnite
[VRHUNSKA REŠITEV]
Nadzirajte poslovanje igralnice v živo
Finance
Spremljanje denarnega toka v živo
Igralci
Pregled programov zvestobe
Poslovanje
Učinkovitost in nadzor nad stroški
Ste se kdaj vprašali, kako posluje vaša igralnica na posamezen večer, na primer v soboto?
Zdaj lahko poslovanje preprosto spremljate v živo, od doma na svojem telefonu ali tablici. Primerjajte ga še s poslovanjem prejšnjo soboto, ali soboto pred letom dni – ali kakorkoli drugače.
Finance
Ste se kdaj vprašali, kako posluje vaša igralnica na posamezen večer, na primer v soboto?
Zdaj lahko poslovanje preprosto spremljate v živo, od doma na svojem telefonu ali tablici. Primerjajte ga še s poslovanjem prejšnjo soboto, ali soboto pred letom dni – ali kakorkoli drugače.
Igralci
Gostitelji so do nekaterih gostov bolj velikodušni. Pa je to smiselno?
Bi morda bilo bolj smiselno razdeliti bonuse med širšo skupino igralcev? Primerjajte obstoječo strategijo z alternativo z le nekaj kliki, kjerkoli in kadarkoli.
Poslovanje
Nexio ponuja hiter in preprost pregled nad različnimi metrikami, kot na primer nad uspešnostjo posamezne igre ali igralca
Na ta način hitro zaznate osebje in igre, ki prinašajo največ dodane vrednosti, morebitne težave, ter druge faktorje. Podatki o učinkovitosti osebja in sodelovanju med oddelki pa lahko izboljšajo tudi delovne procese.
[PREDNOSTI]
Z napredno analitiko nad odtekanje vrednosti
Nexio lahko pomaga pri iskanju morebitnih pomanjkljivosti, ki odganjajo igralce in po nepotrebnem zmanjšujejo prihodke
Bonusi in nagrade za igralce
S pomočjo podatkov, zbranih v Nexiu, načrtujte programe zvestobe, ki najbolj ustrezajo vašim igralcem in vašim finančnim ciljem.
Dobavitelji
Z analizo dodane vrednosti, ki jo prinašajo igralni avtomati in igre, se pogajajte za najboljšo ponudbo vašega dobavitelja.
Od podatkov do načrtovanja
Nexio lahko analizira pretekle dogodke in zazna trende, s pomočjo katerih načrtujete ravno pravšnje število osebja za zagotavljanje ustrezne storitve, ter kvalitetne ponudbe.
Upravljanje verige igralnic
Optimizirajte poslovanje verige igralnic s skupnim zbiranjem podatkov, ki omogoča tako nadzor nad skupino kot tudi nad posamezno igralnico.
Preprečite dolge zastoje
Nexio pomaga predvideti okoliščine, ki privedejo do zastojev in ponuja serijo različnih opozoril, ki lahko bistveno skrajšajo čas do odprave zastoja ali okvare.
Začnite
[PREPROSTA UPORABA]
Hiter in preprost vpogled v poslovanje ter večja dobičkonosnost
Nexio izstopa med sistemi NIS po preprosti uporabi, četudi je njegova zasnova zelo kompleksna
Prilagodljiva nadzorna plošča
Sami odločate o tem, kaj boste dnevno spremljali, saj je vaša nadzorna plošča prilagodljiva. Povlecite-in-spustite pripomočke in zapolnite svojo nadzorno ploščo z lahko razumljivimi grafičnimi prikazi in analizami.
Dostopnost
Podatke potrebujete vedno in povsod in Nexio sledi vašim potrebam. Na voljo vam je na telefonu, tablici, računalniku, kjerkoli ste in kjerkoli želite dostopati do njega.
Na vseh napravah
Uporabljate različne telefone, tablice in računalnike in za Nexio to ni nikakršna ovira. Deluje na vseh napravah, vključno z nekaterimi pametnimi urami.
Preprosta uporaba
Po tem, ko ste namestili Nexio v svojo igralnico, lahko takoj začnete izkoriščati njegove prednosti. Uporabniški vmesnik je tako intuitiven, da ne boste potrebovali posebnega znanja z IT področja.
Zakaj Nexio
[NADGRADLJIV]
Pripravljen za rast
Nexio vas podpira pri optimiziranju vašega poslovanja, ne glede na velikost vaše igralnice
Group 9576
Rast
Nemoteno podpira povečanje števila igralnih avtomatov, miz, zaposlenih, igralcev in lokacij, ter je pripravljen za vaše potrebe v prihodnosti.
Group 8589
Nadgradnje
Nakup Nexia omogoča dostop do nadgradenj, ki vsebujejo najnovejše trende, dodatne module in morebitne prihodnje zahteve.
Group
Programi zvestobe
Vsebujejo najsodobnejše funkcionalnosti za programe zvestobe, ki bodo povečali prihodek, zadovoljstvo in nadzor nad stroški.
Group 9564
Verige igralnic
Nexio omogoča enostavno upravljanje več lokacij in dodajanje novih, ne glede na velikost in geografsko lokacijo ter oddaljenost.
Group 9740
Celostno
Nexio vključuje analitike o vseh igrah, vseh igralcih, vseh lokacijah, vseh promocijah ter se lahko povezuje s sistemi drugih dobaviteljev.
Sodimo med dolgoletne Advansysove partnerje in bili smo zelo zadovoljni z nadgradnjo našega NIS v najnovejšo verzijo Nexia. Presenetila nas je preprosta uporaba in zanesljivost sistema. Navdušeni smo tudi nad njihovo podporo, ki nam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu«
Jeff Prusinowski
Podpredsednik za igralniško dejavnost, DIVI FLAMING CASINO, BONAIRE
Še danes optimizirajte svoje igralniško poslovanje.