[DOSEŽKI]

Dolgoletne in globalne izkušnje

Advansys se osredotoča izključno na razvoj naprednih IT sistemov za igralniško industrijo in sodi med najbolj uspešne razvijalce integriranih rešitev za upravljanje igralnih avtomatov in miz.
0

Držav

0

Časovnih pasov

0

Igralnic

0

Igralnih avtomatov

[GLOBALNO]
Prisotnost na vseh koncih sveta
Nexio vas lahko podpre pri vašem poslovanju ne glede na to, kje na svetu se nahajate. Že danes smo prisotni v več kot 30 državah in 11 časovnih pasovih, vsak dan pa svojo prisotnost še širimo
0
Antigva in Barbuda
0
Bosna in Hercegovina
0
Barbados
0
Bolgarija
0
Gruzija
0
Hrvaška
0
Latvija
0
Severni Ciper
0
Poljska
0
Romunija
0
Srbija
0
Ukrajina
0
Črna gora
0
Slovenija
0
Slovaška
0
Estonija
0
Aruba
0
Indija
0
Laos
0
Kazakhstan
0
Združeni arabski emirati
0
Egipt
0
Jamajka
0
Kambodža
0
Sveti Martin
0
San Marino
0
Vietnam
0
Tunizija
0
Križarke
Prikaži več
»Sodimo med dolgoletne Advansysove partnerje in bili smo zelo zadovoljni z nadgradnjo našega NIS v najnovejšo verzijo Nexia. Presenetila nas je preprosta uporaba in zanesljivost sistema. Navdušeni smo tudi nad njihovo podporo, ki nam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu«
Jeff Prusinowski
Podpredsednik za igralniško dejavnost, DIVI FLAMING CASINO, BONAIRE
[PARTNERJI]
Zadovoljni uporabniki Nexia
Advansysove rešitve uspešno delujejo v več kot 240 igralnicah po celem svetu in povezujejo več kot 20.000 igralnih avtomatov ter na stotine igralnih miz.
[ZAKAJ ADVANSYS]
Zanesljivost na svetovnem nivoju
Skladnost
Imamo številne izkušnje z zahtevnih trgov, kjer so z zakonodajo predpisani različni nadzorni informacijski sistemi (NIS). Med taka tržišča sodi tudi slovensko, kjer smo med prvimi zagotovili popolno skladnost, poskrbimo pa tudi za vse morebitne bodoče zahteve regulatorja.
Razvito v Sloveniji
Nexio je izjemno zanesljiv, modularen in nadgradljiv. Zasnovan je v Sloveniji, kjer ima podjetje tudi sedež. Četudi je prilagojen slovenski zakonodaji, pa smo njegove funkcionalnosti razvili v sodelovanju s kupci z nekaterih najbolj zahtevnih tržišč na svetu.
Neprekinjena podpora
Ne glede na lokacijo in časovni pas, v katerem se nahaja vaša igralnica, vam bomo stali ob strani, če boste naleteli na težave. Nexio prav tako neprestano nadgrajujemo, da je ves čas v skladu z najnovejšimi zahtevami in trendi.
Še danes optimizirajte svoje igralniško poslovanje.