[VEČ KOT ZVESTOBA]

Najnovejši programi zvestobe po meri igralcev

Nexio vam pomaga graditi trdne odnose z vašimi igralci z lahko dostopnimi naprednimi orodji za nagrajevanje zvestobe in upravljanje odnosov
Začnite
[VRHUNSKA REŠITEV]
Dodana vrednost temelji na trdnih odnosih
CRM po meri igralcev
V stiku z igralci in vsemi informacijami v živo
Klubi zvestobe
Preprosto ustvarite in upravljajte s klubi zvestobe
Nagrajevanje
Z nekaj kliki do programa nagrajevanja
Ali ne bi bilo lepo vedeti vsega o igralcu, ki ste ga pravkar srečali v igralnici?
Nexio lahko takoj prikaže vse podatke o igralcu na vašem telefonu, tablici ali računalniku: od njihove trenutne igre, pa vse do preteklih obiskov in iger, nivoja znanja, denarnega toka in še več.
CRM po meri igralcev
Ali ne bi bilo lepo vedeti vsega o igralcu, ki ste ga pravkar srečali v igralnici?
Nexio lahko takoj prikaže vse podatke o igralcu na vašem telefonu, tablici ali računalniku: od njihove trenutne igre, pa vse do preteklih obiskov in iger, nivoja znanja, denarnega toka in še več.
Klubi zvestobe
Vaša igralnica je drugačna in vaši igralci prav tako. Nagradite njihovo zvestobo na način, ki jim ustreza.
Ni potrebno slediti nekim splošnim klubskim pravilom, saj si vaši igralci želijo drugačnih rešitev. S preprostim čarovnikom lahko zgradite svoj klub v nekaj minutah in ga preprosto upravljate.
Nagrajevanje
Lahko vam pomagamo z najnovejšimi triki nagrajevanja, ki jih skupaj prilagodimo prav vam
Mi vemo, kaj deluje, vi pa veste, kaj je všeč vašim igralcem. Z najnovejšimi Nexio programi nagrajevanja lahko hitro določite kdo dobi kaj in kdaj, nato pa vam Nexio pomaga še primerjati proračun promocijske akcije z iztržkom.
[PREDNOSTI]
Upravljanje zvestobe igralcev prinaša več dobička
Nexio vam pomaga določiti, katere promocijske akcije in igralci potrebujejo vašo pozornost za večjo zvestobo in več dobička
Naj najboljši igralci ostanejo motivirani
Takoj prepoznajte najboljše igralce v igralnici in poskrbite, da uživajo v igri: tako še isti večer kot tudi v prihodnje.
Osredotočite se na dobičkonosne promocije
Z intuitivnimi in naprednimi analizami vam Nexio pomaga prepoznati promocije, ki so najbolj učinkovite pri različnih skupinah igralcev.
Sodelovanje s partnerji na več lokacijah
Različni programi nagrajevanja lahko potekajo v celotni verigi igralnic in vključujejo zunanje partnerje. Pravila so lahko povsod enaka ali različna v vsaki igralnici. Z luksuzno trgovino se dogovorite za popust za vaše najboljše igralce in podarite točke ob nakupu za brezplačno igro vsakemu njihovemu kupcu.
Gradite na izkušnjah
V vsako novo promocijo lahko vključite svoje dosedanje izkušnje in gradite na njih. Najboljše pri tem pa je, da si lahko izkušnje skozi Nexio izmenjujejo vse igralnice v verigi in vsi zaposleni, saj Nexio zbira, organizira in analizira vse podatke.
Izkoristite našo obsežno knjižnico znanja
Igralniški programi zvestobe ter odnosi z igralci se razlikujejo od ostalih panog, Nexio pa so razvili prav igralniški specialisti. Vemo, kaj deluje za naše naročnike in te izkušnje vgrajujemo v rešitve, ki jih razvijamo.
Začnite
[UPORABNIKU PRIJAZNO]
Zelo preprosto za uporabo
Nexio je verjetno ena od najbolj prijaznih CRM rešitev, kar ste jih kdaj uporabljali
Dostopen
Nexio omogoča dostop do ključnih podatkov kjerkoli in kadarkoli. Na telefonu, tablici ali računalniku. Spremlja vas na sprehodu skozi igralnico ali pa na službeni poti in je dostopen z vsake naprave.
Intuitiven
Nexio vam lahko pomaga pripraviti vašo naslednjo nagradno igro s pomočjo preprostega intuitivnega čarovnika. Podobni čarovniki so na voljo za večino kompleksnih nalog in Nexio bo poskrbel, da ne boste ničesar spregledali.
Prilagodljiv
Morda potrebujete malo drugačno poročilo od kolegov, a to ni nikakršna težava. Nekajkrat povlecite-in-spustite in ustvarite svojo nadzorno ploščo ter povsem individualno poročilo.
Preprost
Nexio obdeluje ogromne količine podatkov in lahko pripravi res poglobljena poročila, v katerih podatki postanejo informacije. Nexio vključuje najbolj uporabne grafe in tabele, hkrati pa vam dovoli, da si jih prilagodite po lastnih željah
Zakaj Nexio
[NADGRADNJE]
Pripravljen za rast
Vaše poslovanje raste in Nexio je tu, da vas pri tem podpre
Group 9498
VEČ VSEGA
Nexio je pripravljen za vašo rast: več lokacij, več prihodka, bolj dobičkonosne igre, več pomembnih igralcev. Vse to lahko vključimo takoj in brez težav.
Group 9612
VEČJI BAZEN IGRALCEV
Ko bodo programi zvestobe obrodili sadove, bo vaš bazen igralcev večji in bolj raznovrsten. Njegovo upravljanje bo večji izziv in pomoč Nexia bo pri tem zelo dobrodošla.
Group 9697
VIŠJI DOBIČEK
Programi zvestobe bodo prinesli vse več dobička in vse težje bo doseči še kakšen dodaten odstotek. Z analitiko, orodji in preprosto uporabo Nexia bo tudi ta izziv lahko dosegljiv.
Group 8587
ZUNANJI PARTNERJI
Sestavite navzkrižne promocije v sodelovanju z agencijami, agenti in drugimi partnerji z le nekaj kliki, Nexio pa bo poskrbel, da bodo provizije obračunane točno in pravočasno.
Group 9738
VERIGE IGRALNIC
Vaši igralci lahko zbirajo točke in uporabijo isto kartico zvestobe v vseh vaših igralnicah in tako sodelujejo pri nagradah, vezanih na posamezno ali pa na celotno verigo igralnic.
»Advansysovi zaposleni in njihovi izdelki so vrhunski! Nameščene imamo vse module sistema, ki vključuje več kot 2.000 igralnih avtomatov v petih igralnicah in štirih regijah.«
Nuh Yondem
Nuh Yondem Vodja igralnih avtomatov v MERIT CASINOS
Še danes optimizirajte svoje igralniško poslovanje.